Genealogie heeft hier twee secties:
-1-
De stamboom van mijn peetoom Herman Baak, die eind jaren 1970, ver voor het internettijdperk, in de archieven tussen Utrecht en Münster zijn Baak-voorgeslacht uitploos.

Ik heb zijn boekwerkje hier gereproduceerd (voor geregistreerde bezoekers), en de 3,80 bij 1 meter papierrol in een digitale boom omgezet. In eerste instantie had ik dat geïntegreerd met het volgende deel. Maar ik vond dat zo zijn levensgrote aandeel in de Baak-tak niet voldoende uit de verf kwam. Ik heb zijn werk nu in een van de vele manieren om een genealogie weer te geven opgenomen, maar er moeten er nog meer komen.  Dat zijn statische weergaven, maar omdat hier niet meer op wordt verder gewerkt, is dat geen bezwaar. 
- 2-
De genealogie Te Braake en Baak uit Oost-Gelderland en Twente met vertakkingen in het aangrenzende Münsterland.

Dit is een zelfstandig,  interactief subdomein, waar regelmatig nieuwe gegevens aan worden toegevoegd.
Deze genealogie omvat naast alles wat Oom Heman vond (eventueel met correcties en aanvullingen van al bekende mensen) ook later bekend geworden mensen en  gegevens, en natuurlijk ook de Te Braake-tak., en van sommige personen aanvullende documenten en foto's. Zie ook het item Doelstellingen in het menu.
Om aan Privacyregels te voldoen zullen gegevens van nog levende personen en foto's plus documenten alleen beschikbaar zijn voor familieleden die zich daarvoor dienen te registreren (niet hiernaast, maar in het genealogie-programma).
Let op: als je deze stamboom aanklikt in het menu, opent die in een nieuw venster of een nieuwe Tab.

De manier om deze stambomen weer te geven is niet overal even makkelijk. Ik leer voortdurend bij, dus als je iets mist: kom zo nu en dan terug!