U kunt mij helpen!

  • Allereerst: correcties. Iedereen maakt fouten, alleen liefst zo weinig mogelijk. In de interactieve stamboom Te Braake-Baak  kun je bij persoon klikken op 

Suggesties (in het menu). Dan kun je simpel aangeven wat er niet klopt, zonder dat de correctie op de verkeerde plek in de stamboom terecht komt.

  • Aanvullingen. Ik heb vast wel namen van generatiegenoten over het hoofd gezien, die ik gewoon niet kende, en die nog niet in de Burgerlijke Stand op internet zijn te vinden.
  • Foto's, foto's en nog eens foto's. Oude foto's. Bekende foto's. Nieuwe foto's.
    Wat ik nu heb komt vrijwel geheel uit 40 jaar familiedrukwerk bewaren. Ik zou ze met genoegen verwisselen voor betere kwaliteit. Mail me uw scan! Als u wel foto's hebt, maar geen scanner, dan kom ik gewoon langs met de mijne. Dan hoeft u uw archief niet uit handen te geven, en kan ik toch kwalitatief zo goed mogelijke scans opnemen.(Thea, nog bedankt voor het jouwe!)
  • Verhalen. Persoonlijk, maar niet prive. U snapt wel wat ik bedoel. Met een grote familie aan beide kanten kan het niet anders of er zijn mooie verhalen te vertellen.
    Schrijf ze in de stamboom bij Suggesties, mail het me, of als u liever vertelt bel ik u met genoegen op, als u mij uw nummer doormailt. (zie contactgegevens).